Canvi de look

Canvi de look del meu bloc, no pas meu. (Tot i que he de reconèixer que hauria de tallar-me els cabells per recuperar l’escalat i, potser, tornar-me’ls allisar). Li he canviat la plantilla i al nom li he afegit: suc de llimona.

Per què suc de llimona? Doncs… és per un refrany castellà (o potser també hi és en català?) que diu alguna cosa així: "si la vida te da limones, haz limonada" (Si hi ha faltes agraïria a alguna ànima caritativa que me les corregís)

[@more@]

Crec que aquests és una de les coses que tots hem d’aprendre en aquesta vida a fer suc de llimona.

Seguint en refranys, frases fetes i similars, n’hi ha una altra que m’agrada: "si no pots vèncer al teu enemic, uneix-t’hi". Suposo que cadascú entén la frase a la seva manera. A mi em recorda un reportatge sobre un tipus d’agricultura (a Guatemala) que utilitza les pròpies qualitats de les plantes per evitar plagues i regenerar el sól. En concret, parlaven d’una mongetera màgica. (No recordo ben bé si anava així, però jo ja m’entenc). Algun altre moment, potser, seguiré amb el tema que ara mateix em sembla complicat d’explicar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Canvi de look

  1. tirai diu:

    Sugus, no té gaire mèrit el cani d’aparença del bloc. Només he anat a configuració-preferències del bloc i a plantilla dins l’opció escull. Triar la plantilla actualitzar i voilà. El que que té més mèrit és personalitzar les plantilles.

    Per mi és més díficil fer llimonada, perquè com passa a molts voldria tenir taronges i no llimones.

  2. “si naciste pa tortilla del cielo te caen los huevos” o “si naciste pa martillo del cielo te caen los clavos” felicitats pel teu look m’encanta la llimona i la seva olor…. escric aquest comentari tard, ja ho se pero…com ja saps; estic fent un puzzle per Esbrinar quelcom com ja o deia en el meu bloc….

  3. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

Els comentaris estan tancats.