Comprant xampú

L’altre dia se’m va acabar el xampú (ja sé no és un fet extraordinari). Me’n vaig anar al super a comprar-ne més (com faria tota persona entenimentada).

[@more@]

No tinc cap marca preferida ni res d’això. O sigui, que em vaig aturar al prestatge de "cura del cabell" (no estic segura que hi posi això, però pel cas és igual) i vaig estar mirant. Aquest és molt car, aquest… ostres! aquesta marca podrien fer xampú exprés pel meu tipus de cabell… (Incís: segurament tan fa si uso un xampú per cabell normal o un xampú per cabells arrissats, segurament, és una mica presa de pèl això, però mira… Les persones som bastant irracionals i ens deixem entabanar fàcilment).

A veure aquells d’allà estan bé de preu. Són la marca blanca. I si trio aquest? La meva economia no està per gaires dispensis. A veure… per cabell tenyit? mmm… em quedo aquest.

Em rento el cabell. Ostres! com és que aquest xampú fa tan poca espuma? Deu ser que tinc el cabell molt brut? No. Ja dutxada: no hauria d’haver-me comprat aquest xampú, no m’ha deixat el cabell gens bé.

Aquesta mateixa escena es va repetir el dia següent. I avui, em tornava a passar el mateix fins que se m’acut: i si no és xampú? i si es acondicionador (per cert, quina és la diferència entre acondicionador i suavitzant?)? Miro l’etiqueta: "crema acondicionadora"…. Sense comentaris

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Comprant xampú

 1. bet diu:

  Juas, a mi això m’ha passat un munt de vegades!! sobretot al gimnàs, perquè com que reaprofito els pots petits i els torno a omplir, doncs llavors ve quan em dutxo amb la crema hidratant i em rento el cap amb l’acondicionador, ecs!!
  Moralina: fixar-s’hi més la propera vegada!!

 2. efe diu:

  A mi em va passar el mateix!

  Com que m’he de traure les ulleres per a dutxar-me, una vegada, quan duia els cabells llargs, em vaig rentar tot el cos amb una crema per a desenredar els cabells.

  El resultat? Que després no podia creuar les cames.

 3. gemminola diu:

  Buaaaa a mi també em va passar una vegada xD vaig sortir corrents a comprar xampu per que l´acondicionador sol deixa el cabell com llardós jajaja

  La diferencia entre acondicionador i suavitzant. El suavitzant com bé diu, suavitza, l´acondicionador a més de suavitzar fa de tractament pel cabell… allisador, cura per cabells tenyits, desencrespador… però vaja, a la hora de la veritat, no hi ha massa diferencia

 4. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

Els comentaris estan tancats.