Se m’està passant l’arròs

O això és el que diuen….

[@more@]

Per la meva feina, em passen per les mans un munt de revistes. I heus aquí, que m’arriba una Mia. Me la fullejo i em trobo amb un article sobre el rellotge biològic. Me’l miro i veig que diu que la capacitat reproductiva de les dones comença a disminuir a partir dels 27 anys.

Mecagundena! Jo vull tenir-ne de fills i ja en tinc 29. I sense cap home pròxim disposat a ser-ne el pare i a fer de pare. Vale! d’home no me’n cal cap, però amb això sóc bastant tradicional i trobo que ja prou feixuga és la càrrega d’educar un fill com per fer-ho una persona sola. A part, desenganyem-nos: encara no estic preparada per tenir fills. Tampoc, voldria portar-me molts anys amb els meus suposats fills. Però a aquest pas… Però la biologia ja és rara, ja. Ara que se suposa que disminueix la meva fertilitat, estic més guapa que fa uns anys (que tampoc és dir molt, tampoc, cal que m’enganyi amb això) (Aquí és on la Tirai es penedeix del que acaba de dir, però ja ho ha dit i no es farà enrere)

És clar que, pensant-ho bé, l’arròs mai m’ha acabat de fer el pes prefereixo altres menges. I sempre em quedarà l’opció d’adoptar.

Sabeu que us dic? Que se’n vagi a la porra la Mia i els seus articles!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

12 comentaris a l'entrada: Se m’està passant l’arròs

 1. Myrddin diu:

  Osti noia, de ser menys fèrtil a que se’t passi l’arròs n’hi ha un bon tros! Potser el que no diu la revista és que de noies com tu sense fills a la teva edat (i de més edat també) n’hi ha a punta pala.

  Però no tiris la revista!!! El dia que freguis la pots fer servir per no embrutis el terra!!! 😉

 2. gemminola diu:

  Osti doncs jo estic més bona ara que fa uns anys, i si segueixo el ritme, i amb el teu exemple, crec que tinc ganes de tenir la teva edat!!! – Pero suposo que amb 29 anys moltes ganes d´engendrar tampoc tindré – així que a la merda la Mia i els seus articles!

 3. efe diu:

  TIRAI: A mi la frase aquesta de l’arròs sempre m’ha semblat lletgíssima. I això que no hi ha cap home… Deixe’m-ho córrer.
  Que s’en vaja la Mia… Tindràs els fills quan vulgues. Els homes amb això ho tenim més complicat. :'(

 4. Alepsi diu:

  Pffff… éssent realistes… qui, abans dels 27, pot mantenir un fill??? Res, l’arròs segueix a l’olla, és d’aquell Brillante, que no es passa. Saps? El de totes. xD

 5. Quim diu:

  Osti a mi sí que se m’ha passat l’arròs (literalment).

  Mentre estava llegint aquesta anotació tenia una olla darròs al foc i jo badant al bloc. Quan he arribat l’arròs estava passat.

  Aina, i això dels fills, no t’ho prenguis al peu de la lletra, que avui dia molt poques dones tenen fills abans dels 30.

 6. Doncs jo en tinc 32 i cada dia estic més guapo també. La sort és que a mi l’arròs me la bufa, que passo de tenir fills. Que vols que et digui, no m’interessa. Ja tinc nebots, els veig un cop al mes i ja em cansen. Buf. No gràcies

 7. Tirai, estàs en una edat fantàstica i més maca que mai. Deixa de banda les tonteries de les revistes, estigues tranquila i gaudeix de la vida. Educar un fill no és senzill quan estàs sol, ni tampoc quan estàs acompanyat. Però el més complicat és quan estàs mal acompanyat, és clar.

 8. teleko diu:

  Uix, jo estic a punt de fer els 26 anys, i ja fa uns mesos que tenia ganes de tenir-ne un fill, tot i que la meva situació actual no és gaire convinent (primer m’hauria d’anar a viure amb la novia, com a mínim).

  El que passa és que fa 3 setmanes he sigut tiet i amb tanta familia per allà agoviant, i ara que entre ma mare i la mare del pare és passen el dia a casa de ma germana… pobreta. Se m’han tret les ganes jeje.

  En quant a possar-te guapo amb l’edad… jo crec que mai em possaré guapu :s

 9. a mi l’arrós sempre m’ha agradat una mica més cuit i sucós…

 10. mon diu:

  l’arro una miqueta passat esta be, l’arros amb llet el trobo fastigos
  Tirai.. hi ha persones a les quals mai s’el hi pot passar l’arros

 11. AlImbUrg diu:

  xDDD el comentari de sobre meu és molt bo!!xDDD (últimament mal penso molt)
  Jo sempre he dit que quan vulgui un fill em buscaré un negritu de l’africa que són molt monus, i que ja estigui una mica crescudet, 5 o 6 anyets, digue’m còmode…

 12. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

Els comentaris estan tancats.