Canvis!

Alguns ja heu vist els canvis en el bloc. Bàsicament he canviat la capçalera (tot i així, m’ha costat bastant).

[@more@]

Han desaperagut les llimones. El meu bloc sense llimones no és ben bé el mateix. Però tenia ganes de fer canvis.

Va per èpoques: a la feina, també, tinc ganes de fer canvis de mobiliari, però no crec que puguin ser perquè amb la setmana que ens espera… Estarem ben distrets! Millor dit: ben distretes, que el meu company encara està de vacances.

Si algú té alguna idea d’on puc col·locar les llimones (i sobretot com fer-ho), li ho agraïré profundament.

He buscat per la capçalera una imatge tardorenca, però no és això el que més me n’agrada. El que més m’agrada és el camí que es veu al fons.

Aquest camí em recorda els estius a casa l’àvia (encara que la imatge sigui de tardor). De camins com aquests n’hi ha moltíssims, però aquest, no sé per quin motiu, em recorda aquelles èpoques. I això és sinònim de bons records i ja calen bons records quan en aquest bloc ja n’he tret massa de dolents a la llum.

Si mireu aquesta imatge, no us venen ganes de passejar per aquests paratges a mi sí. El camí em convida a passejar-m’hi i, de tant en tant, sortir del camí per buscar bolets, perquè tot i que no es veu cap bosc espès, tots sabem queuna mica més enllà n’hi ha un. El que no sé quina classe de bolets s’hi poden trobar.

Internet hauria de permetre transmetre les olors. Quina olor podríem sentir caminant per aquí? Si acabés de ploure, l’olor de terra humida, però no fa cara que faci poc que hi hagi plogut, oi?

I quin arbre, és aquest que es veu en primer terme? Jo no hi entenc en arbres. Algú ho sap?

El que tinc molt clar és el tacte de les fulles seques. El crec-crec al trepitjar-les.

Quina hora deu ser? El matí? no, oi? Diria que és a la tarda. I fa fred o encara no?

Quins sons es devien sentir quan es va fer la foto? Ocells, vent, escopetes de caçadors?

Em sembla que mai m’havia mirat una imatge amb tantes preguntes sobre ella. Què us suggereix a vosaltres?

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

15 comentaris a l'entrada: Canvis!

 1. Alepsi diu:

  M’encanta la teva nova capçalera, de debó. La tardor és la meva època de l’any preferida, m’encanten els seus colors i les seves olors a fulles seques… a castanyes al foc…
  Les llimones les pots posar a la dreta del blog, una imatge petitona que estigui al costat de cada enllaç, per exemple… què et sembla?

 2. iruNa diu:

  Són les cinc de la tarda,una suau brisa acarona les fulles (del que deu ser un plataner o faig) que ondulen i dansen fent aquella remor cruixent que acompanya el cant d’uns ocells que voleien sobre els nostres caps. El sol es comença a amagar i l’aire és fresquet, però la temperatura és encara molt agradable. L’olor és a herba, a bosc, a aire pur… de fons el xipolleig de l’aigua d’un rierol que xoca contra unes pedres arrodonides pel pas dels anys. I nosaltres caminem tranquil·lament per aquest camí, sense pressa, gaudint d’un paisatge encisador…
  (Molt bonica la imatge)

 3. efe diu:

  A mi em suggereix el so de les petjades a la terra. I una respiració lenta, molt lenta que s’adiu amb la manera de passejar. I em suggereix poder pensar. Poder fer-ho amb calma. I la sensació d’estar a soles i que algú m’espera quan torne. Ui, que em pose trist. :'(

  A la plantilla que jo utilitze és fàcil de posar una segona imatge. Si em dius quina és la teua, puc mirar d’ajudar-te.
  😉

 4. AlImbUrg diu:

  Em toca em toca!!
  Són les 5 de la tarda(horari d’hivern).Ahir hi va ploure, així que l’ambient encara és humit, la remor del vent entre les fulles marcides dels plataners, el silenci dels ocells que ja s’han retirat als seus nius a dormir, i la llum tenue que s’escola entre el brancatge, fa més intensa la sensació de fred, et desvies una mica del camí i, tot i que ja portes el cistell plè de, carlets, trompetes, llenegues i algun rossinyol, encara ets a temps de recollir uns bolets de tinta que han sortit a la vora, i així, tot xino-xano, vas fent cap, cap a la msia on t’espera un acollidor fos a terra. 😀
  Tirai, les limones poden tornar a la primavera…és una època més fresca, com amb més vida, més com les llimones, no??

 5. efe diu:

  Ei, que bé!!!
  Felicitats! Queda molt bé. Per què no expliques com ho has fet?

 6. Myrddin diu:

  Una imatge bonica, tot i que m’ha tardat força a carregar la primera vegada. Ocupa molt d’espai, potser??

  Jo diria que és un castanyer… però no hi posaria la ma al foc, sóc un neòfit en això jo, un urbanita consumat.

  A mi simplement em fa recordar la tardor, la fi de l’estiu, el cicle etern de les coses.

 7. PropDe40 diu:

  Anem passejant sense rumb fix, on ens porti el camí ja va bé. Passagem per passajar, sols gaudim de la conversa i de la companyia. Se senten els ocells, i una mica de vent fa moure les fulles. Em recorda una mica la fageda d’en Jordà a la tardor.
  Si vols ajut envia’m un correu. M’estic mirant el tema plantilles per personalitzar-me la meva. Diga’m què vols fer i m’ho miraré. Molt bé per les llimones, ja hi tornen a ser!

 8. Ei a mi m’agrada com t’ha quedat. Jo estic començant a pensar en fer canvis, en consonància amb els canvis “externs” al blog…. però encara tinc un mes per fer-ho!

 9. M’agraden els canvi en el bloc, sobretot ara que han tornat les llimones. Sense elles, no ho sé, trobava que hi mancava alguna cosa.

 10. Alepsi diu:

  Realment les llimones vesteixen… ara que em mirava bé la capçalera… em recorda quan feia excursions per la Fageda de’n Jordà… m’encantava sentir cruixir les fulles sota els peus mentre escoltava la remor dels arbres per sobre el meu cap… la olor a humitat i a tardor em posen nostàlgica….

 11. gemminola diu:

  A mi em suggereix tranquil.litat, em recorda el bosquet on jugàvem de petites amb ma germana i unes amigues, quan feia més fred ja no hi podiem anar per que es feia fosc de seguida i no ens deixàven allunyar-nos…

 12. efe diu:

  Molt xula la nova imatge del bloc. I sí, feien falta les llimones.
  He seguit els teus consells, però a mi no m’ha quedat tan bé.

 13. supernena diu:

  Molt xula la imatge 🙂
  A mi també em recorda la Fageda d’en Jordà a la tardor.

 14. Felicitats per la nova imatge!! És mooolt millor que l’anterior. A més, dóna bon rotllo només veure-la. La convinació fulles sequs i llimones se’m fa estranya i atraient alhora. M’agrada.

 15. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

Els comentaris estan tancats.