Canvis d’humor

Sóc llunàtica. Bé, no, no sóc llunàtica. La meva cunyada és llunàtica. Jo sóc, bé, sóc com sóc.

[@more@]

Us vull explicar el dia d’ahir per veure com sóc. Bé, no us el vull explicar, no exactament (llunàtica no sé si en serè, però contraditctòria, com veieu, sí. Clar de contradictoris en som tots i a mi m’agrada ser contradictòria. Ui… que em disperso).

Ahir al matí, estava de bon humor. Gairebé de molt bon humor, cosa estranya en mi que tinc tendència a estar decaiguda.

Però vaig acabar el dia ajaguda el llit abraçada a la meva tigressa un xic trista. Per què? Doncs, no us ho sé dir. Algunes cosetes de a feina no em feien sentir gaire bé amb mi mateixa, però no era sols això. També, no sé, com dir-ho, tots tenim un costat fosc (o això diuen, hi ha gent que si el té el té molt amagat) (avui tinc un problema amb els parèntesis)… Bé, per on anava, ah, sí! el costat fosc! Doncs, per cosetes, em vaig adonar d’una part d’aquest meu costat fosc (petites gelosies). I no, no m’agrada gens sentir-me d’aquesta manera. Total, vaig acabar el dia no sentint-me gens a gust a la meva pell…Aquest matí, no sé, estava, també, així així, confusa. Però ara estic molt millor.

O sigui, que porto dos dies amb uns canvis d’humor que no vegis! Quan ets adolescent els canvis d’humor són normals, però jo fa molts anys que vaig deixar l’adolescència!

PS: Aquest post em fa una mica de vergonya per allò del costat fosc. Com a mínim, em sembla, que jo m’adono bastant dels meus defectes…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Canvis d’humor

 1. efe diu:

  Ei, serà possible!! Al teu costat fosc no li faces ni cas.

  I pel que fa allò de les petites coses. Resulta que són les petites coses les que ens desnivellen l’ànim. I no ho dic jo que ho vaig veure a un Redes, atenció.

  Resulta que el cap humà es troba preparat per afrontar les grans tragèdies, però no les xicotetes frustracions diàries.

  Bé, jo et dic això, però a mi em passa una cosa semblant de vegades i no sé què fer.

  Vinga, endavant! No havíem quedat que cridant s’acabaven les coses? 😛

 2. PropDe40 diu:

  Quin costat fosc més light!! Enveja per la tigressa, ben agafadeta. Fa uns dies que el blocat està tot tristot, jo crec que bona part de culpa és pel canvi de temps. S’ha acabat l’estiu, el dia es fa més curt, canvis de temperatura… ja sé que no és cap consol, però és una teoria. Ànims, Tirai!!

 3. Òstia, doncs jo encara dec estar a l’adolescència 🙂

 4. Jeje jove, només pels canvis d’humor. Que d’anys et porto un clar avantatge…

 5. Ostres, ostres,ostres…la tardor es aixi, al menys a mi em camvia l’humor. ì posa tendre

 6. Alepsi diu:

  Qui no tingui aquest costat fosc que tiri la primera pedra!!!
  Nena, dona’t el gust de tenir-lo i de no fotre-li ni putu cas!

 7. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

Els comentaris estan tancats.