Meme!

Fa dies que l’Onix em passar el famós meme de música. Us confesso que quan vaig veure aquest meme pels blocs vaig desitjar que no m’arribés. ÉS que no tinc cap grup de música preferit i sabia que em resultaria molt difícil. Em sembla que això és gairebé un trauma adolescent. Recordes les altres noies penjant-se a les pareds pòsters dels seus cantants preferits i a mi això no em deia res. D’acord, ja sé és molt diferent, però "si els camins del senyor són inexcrutables" els meus "traumes" també, o no? Bé al gra:

[@more@]

Doncs vaig llegir la primera pregunta i em va venir immediatametn una cançó el cap. Així faig el meme de Presuntos Implicados i de passada us ho deixo fàcil per entendre les meves respostes.

1- Ets home o dona? La mujer que mueve el mundo.

2- Descriu-te: Ícaro

3- Què sente les persones sobre tu? Ser de agua (aquesta no en tenia ni idea)

4- Com descriuries la teva anterior relació sentimental? En la oscuridad / Polizón (Sí, dues què passa)

5- Descriu la teva actual relació sentimental amb el teu nòvio/a o pretendent: Sentir su calor.

6- On voldries esar ara? Edén

7- Com ets respecte la amor? Sed de amor

8- Com és la teva vida? Me visitan canciones

9- Què demanaries si tinguessis un sol desig? Siento la vida

10- Ara despedeix-te? Jerusalén 2.0

No passo el meme a ningú que l’agafi qui vulgui.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Meme!

 1. Alepsi diu:

  A mi em passava com a tu, de petita. Veia com totes les meves amigues es compraven el Súper POp per poder enganxar-se els pòsters a les parets i forrar-se la carpeta amb tot de cantants súper súper famosos… i jo… no. Tampoc no sóc gaire fanàtica de cap grup… l’únic, el que vaig posar en el meu meme, “els pets”.
  Malgrat tot, trobo que te n’has sortir prou bé, no creus? xDDD

 2. Siviky diu:

  Tampoc he estat mai aficionada a penjar-me actors i cantants per les parets de l’habitació. Però a mi m’encantava Luis Figo i un dia vaig decidir de penjarme’l darrera la porta. Una fotografia IMMENSA del Figo on apareixia corrent vestit del barça… Estava moooolt contenta del meu primer pòster i, llavors, al cap de cuatre mesos va i marxa al Madrid… Va ser un gran trauma!! Des de llavors que ja no he penjat cap altre pòster d’aquest tipus tant personatgístic…

  xits :* :*

 3. onix diu:

  T’ha quedat genial ! i moltes Gràcies per ferl’ho espero que no em guardis rancor molt de temps
  Saps que…… jo t’hi veig Dona d’aigua ,(venint de mi es un compliment) 😉
  Això que dieu dels pòsters i els cantants , tambe m’ha passat , mai he tingut un cantant que sortís al pòster del súper pop , mai m’he enamorat de cap actor ni cantant com fa tota adolescent que compleix amb els canons de la superguay de la classe , ara que estem soles us confessaré que… :O em feien molta enveja .a la vegada que m’afirmava la meva teoria que jo era rara 😀

 4. PropDe40 diu:

  Bona tria pel meme, la veu de la Soledad Giménez és molt maca. Felicitats!!

 5. iruNa diu:

  A mi em va passar el meme el senyor Efe i la veritat és que encara estic en el procés de triar el grup!!! quin desastre, això és realment molt difícil i t’haig de dir que te n’has ensortit molt bé, enhorabona!!

 6. efe diu:

  Faig tard, ja ho sé. Volia dir-te que a mi també em passa això, exactament això de Sentir su calor. Però, supose que ara ja no té gràcia.

Els comentaris estan tancats.