Arc de Sant Martí (post curtet)

Quan era petita tenia ganes de veure un Arc de Sant Martí. No sé per quin motiu, però no en vaig veure cap fins ja ben grandeta. O potser ja n’havia vist abans i no me n’havia adonat perquè m’esperava alguna cosa més espectacular.

[@more@]Peu de l'Arc de St Martí

Avui, he sortit a comprar entre plugeta i plugeta i n’he vist un. Hauria volgut tenir càmara per fer-ne una foto. No era un meravellòs Arc de Sant Martí, però és el que necessitava veure avui. I he decidit que era el post més adequat per avui. Res especial.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Arc de Sant Martí (post curtet)

 1. gemminola diu:

  Jo quan era petita n´havia vist varies vegades, al camp per això, aqui Barcelona no n´he vist mai cap

 2. Diuen que al final de l’Arc de Sant Martí, hi ha una olla plena d’or. Però jo em pregunto, si hi anéssim i el poguéssim trobar, creieu que encara seríem capaços d’admirar un Arc de Sant Martí oferint-se després d’una tarda de pluja?

 3. Pd40 diu:

  Just quan acaba de ploure i el dia encara té aquella llum… El meu millor record, tornant un dia en cotxe per la plana de Vic i anar veient arcs de St. Martí un rera l’altra, així un quants quilòmetres.

 4. Alepsi diu:

  La veritat és que té un encant molt especial l’arc aquest de coloraines…. és una sorpresa molt agradable quan te’l trobes amb aquella fresqueta post-pluja… que maco!

 5. Jo us fare dentetes…
  on vist sortosament es poden veure bastant sovint, fins hi tot hem arribat a veuren dos arcs creuant-se

 6. efe diu:

  Jo fa anys que no el veig l’Arc de sant-Martí.

 7. ral diu:

  encara em quedo bocabadada mirant-lo…és preciós! :O
  PD40, també he vist molts per la plana de Vic!

Els comentaris estan tancats.