Bloc en crisi

Aquest bloc se’n va de vacances. Això si tornarà, ja sigui amb aquest bloc o amb un altre.

Ara hauria de dir que ha sigut una decisisó meditada i això. Però no seria pas cert. Ha si gut un rampell. Sé que em costarà no escriure al bloc durant uns dies, però ho intentaré. Avui dic això i demà, potser torno, no ho sé.

Fins fa poc la meva vida entrava al bloc, però no el bloc a la meva vida. Ara hi ha entrat i penso que m’he equivocat deixant que ho entrés.

Fins aviat.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Bloc en crisi

 1. onix diu:

  :'( No sè si t’entenc … peró fa uns dies em va passar una cosa semblant, o potser totalment diferent , el cas es….que em llegeixen ,i em fan comentaris via mail m’ha tocat molt els … peró molt , espiada jutjada per el meu entron ,primer vaig pensar en tancar el bloc , però m’agrada ,aixi que potser que tanqui amb el meu entorn , els temps canvien…. :S

 2. Vaja, darrerament hi ha moltes interferències i problemes, en el món blocaire. Sembla com una passa d’aquestes de tardor.

  Espero que es pugui arreglar i puguis tornar a compartir parts del teu món i la teva vida amb nosaltres, al teu gust.

  Una abraçada ben forta.

 3. gemminola diu:

  Em fa una pena enorme que deixis d´escriure,però seguint el meu instint, crec que no trigaràs a tornar 😉 Un petó wapissima, facis el que facis, fes-ho sempre pensant en tu :**

 4. Alepsi diu:

  Si ho necessites, realment t’anirà bé una temporada (encara que sigui de 2 dies) de descans blocaire. Jo ho vaig fer, i em va anar de conya. Arriba un punt en que tot es mescla, i com tu dius, el bloc no ha d’entrar del tot a la vida d’un… si realment aquest un no ho vol. Així que, descansa, i torna amb ànims renovats, ok????
  Mil peeetons! 😉

 5. efe diu:

  Jo estic en contra. I si es pogués votar, votaria que no. :S

 6. Pd40 diu:

  Agafa el temps que necessitis. Ànims, esperaré per llegir el que vulguis escriure.

 7. com diu una canço…Torna aviat!

Els comentaris estan tancats.